Contact

Adres: Kalimantan 1, 1448 AC, Purmerend
+31 6 41 01 15 71
Maak een afspraak
Adres: Kalimantan 1, 1448 AC, PurmerendAdres: Kalimantan 1, 1448 AC, Purmerend

Infralash Eyeliner

Scherm­afbeelding 2023-08-29 om 11.58.18

Infralash Eyeliner

De perfecte eyeliner is bij veel vrouwen favoriet – en dat is niet voor niks! Het doet je wimpers voller en je ogen groter lijken. Het resultaat is een frisse blik en een stralende oogopslag. En dus gaan we iedere ochtend in de weer met potlood, liquid liner of oogschaduw en kwastje… plus wattenstaafjes voor als het misgaat. Een mooie eyeliner vereist een vaste hand en geduld, maar levert vaker wel dan niet de nodige frustratie op.

Onnodig! Want ook eyeliner kan je met permanente make-up laten aanbrengen. De ene eyeliner is de andere niet. Misschien houd jij het meestal bij een subtiel lijntje aan de buitenste rand van het oog. Of misschien ga je het liefst voor een opvallende wing. Met permanente make-up bestaan die opties ook! Bij ToBeYoutiful kan je kiezen uit drie typen PMU-eyeliner, die we zo subtiel of opvallend kunnen maken als jij maar wilt.

Infralash liner Door alleen een lijntje tussen de wimperhaartjes aan te brengen, lijkt je wimperaanzet voller. Het resultaat is vrijwel onzichtbaar, maar het effect voor je oogopslag is groots. Je ogen gaan er echt door spreken en lijken groter. De infralash liner is perfect voor wie van subtiele en natuurlijke make-up houdt. Classic liner Als jij regelmatig een potloodlijntje aanbrengt of met liquid liner werkt, dan is dit de optie voor jou. De classic liner bootst dit klassieke lijntje na, eventueel met wing aan het eind. Dit heeft een liftend effect op de ogen. En die wing? Die is permanent perfect symmetrisch!
  1. Vorm en kleur: we gaan natuurlijk niet zomaar aan de slag. Eerst wil ik precies van je weten hoe jij je make-up normaal gesproken doet, wat je mooi vindt en wat juist niet, en wat jouw wensen zijn. Ik geef je natuurlijk ook advies, gebaseerd op de vorm en kleur van jouw gezicht en ogen. Bij hele lichte ogen is het bijvoorbeeld vaak mooier om in plaats van met zwart met bruin- of grijstinten te werken. En een lijntje onder de ogen is ook goed mogelijk! Ik teken de eyeliner eerst met normale make-up, zodat je goed kan beoordelen hoe het eruit komt te zien. We gaan pas aan de slag als jij helemaal tevreden bent.
  2. Behandeling: de PMU-eyeliner zet ik met de Conture-Liner van het bekende PMU- merk Long-Time-Liner. Dit is het beste precisieapparaat op de markt, waarmee ik heel gedetailleerd kan werken. Het apparaat heeft een dun naaldje waarmee het pigment onder de huid aangebracht wordt. En over pijn hoef je je geen zorgen te maken, want ik gebruik altijd een verdovende crème. De behandeling duurt in totaal zo’n één tot anderhalf uur.
  1. Nazorg: tijdens en tot 24 uur na de behandeling kan je beter geen lenzen dragen, omdat de oogleden iets kunnen gaan zwellen. Daarbij is het van belang dat je water, vocht en zon in de eerste week vermijdt.
  2. Touch-up: na twee maanden controleren we samen het resultaat. Net als bij een tatoeage zie je soms pas na de genezing dat het pigment niet overal even goed heeft gepakt. Die plekjes krijgen dan nog een touch-up, zodat je eyeliner helemaal perfect is!Voordelen PMU-eyeliner – frisse blik: altijd een stralende oogopslag, ook als je net wakker wordt. – verschillende opties: van subtiel tot uitgesproken. – tijdbesparend: geen uren voor de spiegel en gehannes met potlood of kwastje. – praktisch: loopt niet uit tijdens het sporten of zwemmen. – gemak: niet meer boenen ’s avonds om waterproof eyeliner te verwijderen. – langdurig resultaat: blijft tot wel vijf jaar zichtbaar. – voor iedereen: voor elk huidtype en handig als je een allergie voor make-up hebt.De ogen zijn toch het eerste waar we naar kijken – en een eerste indruk telt. Ik vind het daarom geweldig om vrouwen aan een mooie oogopslag te helpen. Zoveel vrouwen hebben het te druk om tijd aan zichzelf te besteden, of vinden het moeilijk om oogmake-up mooi symmetrisch aan te brengen. Zonde! Met permanente eyeliner voel jij je altijd mooi en verzorgd.

Veelgestelde Vragen over Permanente Eyeliner met Infralash Effect

Wat is het Infralash effect bij permanente eyeliner?
Het Infralash effect bij permanente eyeliner omvat het subtiel aanbrengen van een lijntje tussen de wimperhaartjes. Hierdoor lijkt de wimperaanzet voller en krijg je een grotere oogopslag. Het resultaat is vrijwel onzichtbaar, maar het effect op je blik is opvallend en prachtig.
Wat zijn de voordelen van het Infralash effect?
Het Infralash effect creëert een natuurlijke look die je ogen doet spreken zonder opzichtig te zijn. De volle wimperaanzet en grotere oogopslag zijn ideaal voor wie houdt van subtiele en natuurlijke make-up.
Hoe verloopt de behandeling voor permanente eyeliner met Infralash effect?
De behandeling begint met een grondige consultatie om je voorkeuren te begrijpen. We bekijken samen je gezichts- en oogvorm om de juiste vorm en kleur te bepalen. Het pigment wordt met de Conture-Liner van Long-Time-Liner aangebracht, een precisieapparaat dat nauwkeurige resultaten levert. Dankzij verdovende crème is de behandeling nagenoeg pijnloos. De sessie duurt ongeveer één tot anderhalf uur.
Hoe ziet het herstelproces eruit na de behandeling met Infralash effect?
Gedurende de eerste 24 uur na de behandeling wordt het dragen van lenzen afgeraden vanwege mogelijke zwelling van de oogleden. Water, vocht en zonlicht dien je gedurende de eerste week te vermijden. Je ontvangt uitgebreide nazorginstructies om een succesvolle genezing te bevorderen.
Is een touch-up nodig voor het Infralash effect?
Ja, net als bij andere permanente eyeliner technieken, wordt ook voor het Infralash effect een touch-up sessie aanbevolen na ongeveer twee maanden. Hiermee perfectioneren we het resultaat en werken we eventuele plekjes bij waar het pigment niet gelijkmatig heeft gepakt.
Waarom zou ik kiezen voor permanente eyeliner met Infralash effect?
- Natuurlijke uitstraling: Het Infralash effect geeft een subtiele, natuurlijke look aan je ogen. - Grotere oogopslag: Het creëert de illusie van vollere wimpers en grotere ogen. - Gemak: Geen dagelijkse eyelinerapplicatie meer nodig. - Onopvallend: Het resultaat is bijna onzichtbaar, maar het effect is groots. - Langdurige resultaten: Het Infralash effect blijft tot wel vijf jaar zichtbaar.
Waarom zou ik kiezen voor permanente eyeliner met Infralash effect bij ToBeYoutiful?
ToBeYoutiful biedt deskundige en gepersonaliseerde permanente eyeliner behandelingen met het Infralash effect. Onze passie voor perfectie en hoogwaardige apparatuur zorgen voor schitterende resultaten. Als je een subtiele en natuurlijke uitstraling wilt, is permanente eyeliner met Infralash effect een geweldige keuze. Neem contact met ons op voor een consultatie en ontdek hoe deze techniek jouw oogopslag kan transformeren!
× Hoe kan ik je helpen?